Jump to content
  • Welcome To Mopar1973Man.Com

    We can see that your guest and been lurking about. When you register on the Mopar1973Man.Com site you'll be able to interact with all the other members. This is the most friendliest Cummins forum you'll ever join. Take the time right now and  REGISTER  on the Mopar1973Man.Com this will open up many more options and functions on the website. Everyone is very friendly and helpful just ask questions and everyone will help you out the best they can. 

Sign in to follow this  
JAG1

Rough Idle After rebuilt VE Injection Pump

Recommended Posts

I put in new injectors and the truck ran smooth but soon as I replaced the injection pump, within a week, I have a very rough idle. Like it's missing in one cylinder between 700 and 1000 rpm. Higher RPMs it smooths out beautifully and runs really good.

 

There aren't any leaks so any suggestions what to check? Thank in advance

 

BTW, This on my 1992 12 Valve with a VE pump.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...