Jump to content
  • Announcements

    • Mopar1973Man

      Server Slowness & Strange behavior   03/15/2018

      I'm aware of the server and the site speed being weird. Might find strange server error messages and other things happening randomly. What I do know is the hard drive is hitting 100% load randomly and driving the server load up high. Then for no reason, the hard drive returns back to normal loads and server load drops. I've got the hosting company watching this and attempting to find a solution. I apologize for the performance issues... Thanks for understanding... 
  • Welcome Guest To Mopar1973Man.Com

    We are a Dodge Ram Cummins Turbo Diesel forum. We are very friendly and helpful group of Dodge Ram Cummins owners. We will try to keep your truck running the best we can and provide information for diagnostics, repairs and even guide you on the best replacement parts to use. 


    Registration is free. Registering on the site will provide access to many more things like...

    • Contribute to the Forum being able to ask questions and get support for your Dodge Ram Cummins.
    • Contribute to Article Database adding your ideas and suggestions.
    • Classified Ads posted by the members. Post up your used parts and vehicles.
    • Member Garage where you can proudly display your vehicles and modifications that you have done to them.
    • Download files, documents, and Quadzilla Adrenaline tunes for your truck.
    • 911 Support Network. We've got a group of members will to aid you if your truck breaks down on the road.
Quadzilla Power

ADR9802V2.7 MPG Release Final

Recommended Posts

When you open the vehicle selection page ont he app it goes to the internet, if possible, and looks for any updates to each profile.  Reselecting the currently selected profile may result in an update notice.  


I had this issue a week ago, I didn't think to reboot my device, ended up reinstalling the app only to find it could not connect to the internet to get the current vehicle profiles.  I rebooted and the wifi started working and the new vehicle list appeared with a updated v2 profile.  

Share this post

Link to post
Share on other sites

Taking my tablet inside made the vehicle profiles update. I had it linked to my phone prior, vis wifi, and was surfing the net on the tablet, but never saw the prompt.


There was just one little grey icon to the right on the profile beneath the one I've been actively using, that I had to click to update that (irrelevant ) profile. Once I did that the profile I had been using also got the notification symbol to update, and when I reactivated it, it downloaded the update.


I had never heard of or knew of vehicle profiles needing to update like this before.


Thanks me


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now