Jump to content
  • Welcome Guest To Mopar1973Man.Com

    We are a Dodge Ram Cummins Turbo Diesel forum. We are very friendly and helpful group of Dodge Ram Cummins owners. We will try to keep your truck running the best we can and provide information for diagnostics, repairs and even guide you on the best replacement parts to use. 

     

    Registration is free. Registering on the site will provide access to many more things like...
     

    • Contribute to the Forum being able to ask questions and get support for your Dodge Ram Cummins.
    • Contribute to Article Database adding your ideas and suggestions.
    • Classified Ads posted by the members. Post up your used parts and vehicles.
    • Member Garage where you can proudly display your vehicles and modifications that you have done to them.
    • Download files, documents, and Quadzilla Adrenaline tunes for your truck.
    • 911 Support Network. We've got a group of members will to aid you if your truck breaks down on the road.
    • Reduced Advertisements displayed to you.

Mopar1973Man

Website Updated - 4.3.0

Recommended Posts

I pulled the lever and upgrade the software on the website to the newest 4.3.0 version. There are several updates to the software so I'm sure some of you will find the new features quickly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a few issues I've found with some of the 3rd Party apps. 

 

Garage right now is reporting all posted vehicles were posted at 12/31/1969... That's a bit before my time yet. Error for sure. Then the thumbnails are posting vertically pull the page apart when displaying. I've got support tickets issues for both issues. 

 

The update to 4.3.0 broke the Bulk Email. So I'm switching over to Mandrill and attempting to get this set up. When I did there is an error in the script of the website. So I've got a support ticket submitted for that issue.

 

I'm working quickly to fix as much as I can right now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

BTW on my new Samsung s9+ the little 3 bar icon in the upper right (for messages etc) does not work.  I have the same problem on other forums I'm on.  Works on Fire fox, but not Chrome.

 

Brand new Galaxy s9+

Android 8.0.0 

Chrome 66.0.3359.106

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, PilotHouse2500 said:

BTW on my new Samsung s9+ the little 3 bar icon in the upper right (for messages etc) does not work.  I have the same problem on other forums I'm on.  Works on Fire fox, but not Chrome.

 

Brand new Galaxy s9+

Android 8.0.0 

Chrome 66.0.3359.106

 

 

Ill pass that along to the software company as a bug report.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×