Jump to content
GSP7

I finally got access, was blocked

Recommended Posts

The site had a adblocker whitelist pop up that was blocking use of the site forum

for me for a couple days

 

I emailed Mike from the facebook contact about the problem

 

I am able to view the forum now

 

Thanks Rick

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adblock plus with Mozola Firefox browser

 

And I have it disabled on this forum

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Im still having issues with that Pop up blocking access

 

What about Ghostery?  I had the set at mopar1973 is safe

 

Then I completely disabled Ghostery on my computer and  your pop up is gone and I was able to access this forum and reply on this thread

Edited by GSP7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Make sure the domain is "mopar1973man.com" it's common for spelling mistakes in the whitelist and create a blocking issue still. 

 

 

Edited by Mopar1973Man

Share this post


Link to post
Share on other sites

The domain name has always been correct

 

Possibly looks like Ghostery app was causing the problem.

 

I found a article that said Ghostery can cause adblock warning popups, so I tried disabling the whole app/program on my PC

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Mopar1973Man said:

Double stacking blocking software between Adblock Plus and Ghostry is going to create issues as well. You need to pick one app and stick with it. 

"Double stacking blocking software" . Didnt know that.

 

 I had NoScript also, but I removed it . It was just a big hassle

 

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×