Jump to content
  • Welcome To Mopar1973Man.Com

    We can see that your guest and been lurking about. When you register on the Mopar1973Man.Com site you'll be able to interact with all the other members. This is the most friendliest Cummins forum you'll ever join. Take the time right now and  REGISTER  on the Mopar1973Man.Com this will open up many more options and functions on the website. Everyone is very friendly and helpful just ask questions and everyone will help you out the best they can. 

Sign in to follow this  
TheGreatWhite

Blower Motor Not Working After Startup

Recommended Posts

My dads friend with an 04.5 is experiencing his blower not working anymore. The way he described it to me was it used to work when he would go and start the truck up, but after you start it it would stop working, and now it doesn't work at all. He said this all started after he replaced the thermostat, but I doubt that has anything to do with it. I will not that he did replace his resistor about a month or 2 ago so that is not the problem. Any help is appreciated because we are all in the dark. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...