Jump to content
  • Welcome To Mopar1973Man.Com

    We can see you are lurking about reading the forums and article databases. We happen to be one of the most friendliest Cummins support website on the planet. Come on and register and grab a inexpensive subscription plan. With that you can unlock even more for you. Technical support either by public forum, private support ticket, and even unlock phone support by Mopar1973Man. Mopar1973Man.Com will remain FREE to read forever!

Recommended Posts

Feels like it’s missing when you got to take off or get back in the Throttle  kinda feels like it’s sugering but after it’s gets to a certain point it runs fine like nothings wrong  I’m runing the quadzilla adrenaline  for tuneing  is it possible that the quadzilla is maken it surge  when you take off or get back in to throttle   Truck runs fine other then that little problem 

Link to post
Share on other sites

The truck Hasn’t thrown any codes or check Engine light will check it anyways latter when I get off  and at WOT I would say no lower than 14 psi thats what the data log showed it was  at idle it’s 17/18 psi. And I haven’t tried it on 0 o will soon as I get off 

Link to post
Share on other sites

I ran it on 3 as normal and then 2 and then 0 it’s  a daily tune  it didn’t really do it I’m thinking it might be the Throttle position sensor only really does it first thing in the morning when it’s cold  I’m still learning everything about diesel  and it’s had the grid heater has been deleted  so could that have something to do with it  woth everything been cold intake air etc 

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...