Jump to content
  • Welcome Guest To Mopar1973Man.Com

    We are a Dodge Ram Cummins Turbo Diesel forum. We are very friendly and helpful group of Dodge Ram Cummins owners. We will try to keep your truck running the best we can and provide information for diagnostics, repairs and even guide you on the best replacement parts to use. 

     

    Registration is free. Registering on the site will provide access to many more things like...
     

    • Contribute to the Forum being able to ask questions and get support for your Dodge Ram Cummins.
    • Contribute to Article Database adding your ideas and suggestions.
    • Classified Ads posted by the members. Post up your used parts and vehicles.
    • Member Garage where you can proudly display your vehicles and modifications that you have done to them.
    • Download files, documents, and Quadzilla Adrenaline tunes for your truck.
    • 911 Support Network. We've got a group of members will to aid you if your truck breaks down on the road.
    • Reduced Advertisements displayed to you.

AH64ID

Email Notifications

Recommended Posts

OK.. Am I the only one who doesn't get email notifications?

 

Michael, I changed email address and got them for a couple weeks and back to nothing again.

 

This is the only forum that I have issues with.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I all of A sudden get notifications from every thread I respond to started a month or so ago. I turned off notifications and still getting them. You want some of mine @AH64ID?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I double check the email error logs and nothing to speak of for @AH64ID email address no failures sending. Check the software error logs for email no errors even in the logs its empty. 

 

I don't use email for site notifications. I get hundreds if not thousands of emails in a day. I've had to create an another email address solely for the server because the number of emails it can produce. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So it appears that I'm getting some notifications, just not all. 

 

I got both the email from you two mentioning me, however, I didn't get any email stating the thread had been updated, or the other 2 threads that have been updated since I posted that. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Mopar1973Man said:

Done an email trace... No failures found for 30 days...

 

I got the admin test email, but not a notification email for your post.... 

 

I don't think you'll find any errors, it seems to me that the forum software isn't sending the email even thou it should be. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, Mopar1973Man said:

I can't find any errors logged even on the site software. :shrug:

 

Interesting. I tried cycling my settings, and verified that the email address is on my safe senders (just in case) and still nothing. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only thing I could find is there is an account limit (Mopar1973Man.Com) of sending emails per hour which I had set for 100 emails per hour. I disabled that limit and did a server-wide limit of 100 email per hour. Try something a bit different and see if this changes the issue. 

 

At any rate, I need to keep the limit of 100 emails or less per hour to stay under the radar with Microsoft's hotmail and prevent us from losing another IP address. The strange part is it ONLY Microsoft with this tight spam law issue. None of the other email providers have this issue. :shifty:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I received that notification; however, I also messed with a setting. 

 

I disabled the "Only send one email notification for content I follow until I revisit the community" option to see if maybe the forum wasn't recognizing that I was revisiting. I've had it enabled since it was first added as an option and I've only had this issue the last little bit. 

 

I'll re-enable it and see what happens. 

 

Yes, Hotmail can be a pain. In the past I've tried different email account for forum site and I am not ever pleased with how they sort emails and I always come back to Hotmail. I use other email accounts for non-forum related stuff. 

Edited by AH64ID
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
20 minutes ago, Mopar1973Man said:

I'm even doing a server software update (FORCED) to see if there is another a miss on my side. 

 

I got this notification too. 

 

I did re-enable the "Only send one email notification for content I follow until I revisit the community", hopefully that was it and you can go back to limiting email. 

Edited by AH64ID

Share this post


Link to post
Share on other sites

I logged off manually 3 hours ago and didn't get any email notifications. I logged back in and have forum notifications for 3 updated threads. 

 

It's looking like the issue is with the software's ability to see that I have visited and left. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×