Jump to content

We have detected that you are blocking our advertisers. We pay our operational bills with advertising and donations. Please add Mopar1973Man.Com to your whitelist of sites on your adblocker. If you register as a member and submit a donation to the website, the advertising amount is reduced the more you donate. 

 

whitelist.png

 

This will allow you to keep you adblocker turned on for other sites and allow to display advertising here. Thank you, for understanding and whitelisting Mopar1973Man.Com. This will allow us to continue providing quality Cummins diesel information to everyone for free!

stratosss

Member
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Unskilled

Personal Information

  • Location
    camden tn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. stratosss

    changed filter no start

    Ok I have plugged 2 different code readers into the port and both show the no link message . ecm shot?
  2. stratosss

    changed filter no start

    After I changed the filter I turned key over about 7 Times to prime the filter that's when I found that my fuel pump was not working.
  3. I have recently changed my fuel filter and now the truck will not start. During this process my fuel gauge is now not working. Mine has been retrofitted with the pump in the tank . On the fuel pump relay I have 12v on pin 30 but when I try to crank no voltage at pin 85 or 86 I can jump 12v from pin 30 to 87 and the pump will run. Any help is appreciated
×