Jump to content

We have detected that you are blocking our advertisers. We pay our operational bills with advertising and donations. Please add Mopar1973Man.Com to your whitelist of sites on your adblocker. If you register as a member and submit a donation to the website, the advertising amount is reduced the more you donate. 

 

whitelist.png

 

This will allow you to keep you adblocker turned on for other sites and allow to display advertising here. Thank you, for understanding and whitelisting Mopar1973Man.Com. This will allow us to continue providing quality Cummins diesel information to everyone for free!

nd2xlr8

Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Unskilled

Personal Information

  • Location
    Rockdale wi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. nd2xlr8

    Apps issues

    Wot was with a new sensor, autozone special. .02vac at stud on the back of the alternator. I had similar issue once before and replaced the ecm and everything was fine. Is it possible that the pcm can be frying the ecm? I have cleaned the grounds and even ran the truck with alternator disconnected with no improvement
  2. 01 24v would loose throttle and surge going down road so checked ac voltage and no issues there so put scanner on it and watched the graph and it was freaking out for Tps. So checked temp and it also freaks out on the graph on scanner when throttle cuts out. Went to install new apps and either no voltage at pin or reads 4.6 v on new sensor started truck and goes wide open
×