Jump to content
Sign in to follow this  
hopakco

High Beam& Low Beam

Recommended Posts

I have the violet with white stripe connected to the light green (actually yellowish-green). Both High & low beams light up but when I release the lever (after changing to high beam) there is an overall dimming negating any advantage of the double connection. Can't figure what's up - it used to work ok. (This on a late 02)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks - you mean like for corrosion? And would you please translate "MOD". I did find a green with tan stripe which someone suggested might be the correct ground. And there is also a plain light green besides the yellowish one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks - you mean like for corrosion?

When headlight fuses blow they tend to dim out...

And would you please translate "MOD".

Like you said there is a jumper wire in there for the HI/LO beam...

I did find a green with tan stripe which someone suggested might be the correct ground. And there is also a plain light green besides the yellowish one.

Most grounds in a Dodge are black... (Normally!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Most grounds in a Dodge are black... (Normally!)

Thanks great piece of wisdom, I did not know that. Wiring issues are my least favorite kind of repair. Give me some worn our part to change, PM project or HP mod. Instant gradification nation, in some things I guess I buy into it! LOL

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  



×