Jump to content
  • Welcome To Mopar1973Man.Com

    We can see that your guest and been lurking about. When you register on the Mopar1973Man.Com site you'll be able to interact with all the other members. This is the most friendliest Cummins forum you'll ever join. Take the time right now and  REGISTER  on the Mopar1973Man.Com this will open up many more options and functions on the website. Everyone is very friendly and helpful just ask questions and everyone will help you out the best they can. 

Sign in to follow this  
Andrew1346

lost first gear

Recommended Posts

On our way home from a road trip today, cruised for about an hour and a half at 70mph. We got off the highway and go to take off from the stop, and it takes off in second gear and would not shift. I pull over and check the fluid, it looks fine, smells fine. I take off, and now it does not have first gear, but seems to shift/run fine in all other gears. I did notice a week ago that it would hunt @ 45 mph alittle. Thinking maybe the govn solenoid in the trans has gone out...I think I might change the oil and filter, been @ 50k since it was done. And change the two solenoids in the trans, and cross my fingers....Any other ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...