Jump to content
  • Welcome To Mopar1973Man.Com

    We can see that your guest and been lurking about. When you register on the Mopar1973Man.Com site you'll be able to interact with all the other members. This is the most friendliest Cummins forum you'll ever join. Take the time right now and  REGISTER  on the Mopar1973Man.Com this will open up many more options and functions on the website. Everyone is very friendly and helpful just ask questions and everyone will help you out the best they can. 

Recommended Posts

hey guys i currently have an issue with my truck, i recently replaced the intake pump and injection pump and it has been fine all the way up until now . yesterday i was sitting at a red light and the truck started pouring out black smoke and felt like it wanted to take off. so i put the truck into neutral and when to put it back into drive then it shut off, it did this about 8 times then i got frustrated and held my foot on the gas and put it into drive and took off. it does feel like its under powered now  almost like in limp mode. 

Link to post
Share on other sites

when i bought the truck about 4 months ago it had a reman new transmission in the truck , fluid is clean , i haven't had a change to bring a scanner home from work to check for codes

and the fluid color is bright red , its not dark or burnt smelling at all

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...