Jump to content
  • Welcome To Mopar1973Man.Com

    We can see that your guest and been lurking about. When you register on the Mopar1973Man.Com site you'll be able to interact with all the other members. This is the most friendliest Cummins forum you'll ever join. Take the time right now and  REGISTER  on the Mopar1973Man.Com this will open up many more options and functions on the website. Everyone is very friendly and helpful just ask questions and everyone will help you out the best they can. 

Sign in to follow this  
jef

Error code 0232

Recommended Posts

Could someone give me a little info on 0232? What and where to start? Is this due to bad ECM?

Share this post


Link to post
Share on other sites

is your truck doing any thing weird? if its not you could just clear the code and see if it comes back. if you fill out your signature we will all know what kind of truck you have.

Share this post


Link to post
Share on other sites

is your truck doing any thing weird? if its not you could just clear the code and see if it comes back. if you fill out your signature we will all know what kind of truck you have.

It is a 2002 2500. nothing strange it ran fine this morning pared it went back out no start and it threw the 0232 code

Share this post


Link to post
Share on other sites

not runnig is kinda weird. 232 is fuel shut off signal voltage to high. i think but am not sure that this is controled thru the ASD relay in the PDC, the fuse box under the hood drivers side fender well. you could swap that relay for the horn relay and see if it starts. that will let you know it it is a bad relay. beings that i am not any electronics genuis at all it would not hurt if some one else might help us with this. but it is some thing to try and you wont hurt anything by doing it. if it does not work swap the relays back and make sure the horn works. then you willknow it is not the relay.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did replace the ecm in february so while i was standing there i did check the 5v supply at the map sensor and only had 4.88 which is why i asked about the ecm. but i will check into the plug on the fuel pump and the connection at the ecm and any other wiring typ issues i can find. thanks guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...