Jump to content

Zamboni

Monthly Subscription
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Unskilled

Personal Information

  • Location (City, State)
    Clearfield utah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Prior to having my injectors set to 320BAR i had changed the nozzles myself i thought it ran ok but did notice a slight rough idle, rough running at high RPMs while towing and high EGTs, after having the injectors built and set at 320 the truck idles very smooth and has no high RPM or EGT issues. My injectors had just over 100k miles and im pretty sure they were well below recommended pressures.
  2. With this setup are you able to use the braking feature? I am picking up a 351ve tomorrow.
  3. Nice. I am an Aircraft Electrician for the Air Force, that would be a pretty simple project, I could build the harnesses and do the soldering.
  4. Only tuner ever used was the superchips and it had no high idle feature. It works now, just a fluke thing I guess.
  5. Interesting. This truck has only seen winter the last 2 years of its life. My grandparents wintered in southern Arizona up until my grandpa couldn't drive anymore. I don't use it much during the winter either, I mainly use it to tow my 5th wheel and a couple dump runs here and there. It has never had an ECM re-flash, like I said I have done all maintenance since new. Only has 126k miles.
  6. OK scratch the warm-up mode comment. Was apparently just some random thing that happened while I still had it in the shop. Works fine now on old setting and on V2. Weird. I will let you know how the original EGT problem pans out as soon as I tow my trailer again. Maybe I will go tow my buddy's skid steer just to try it out. Once I get my tow tune set up anyway
  7. Apparently my high idle has never been turned on. My grandpa bought this truck new in 2000 and I am the only person that has ever worked on it other than a new overdrive by the dealer when still under warranty. When I first got the adrenaline installed it did work a couple times but I wasn't running V2. Maybe I will go set it back to original Adrenaline software and see what happens. Stand by
  8. My truck has never high idled. I start it and it runs at 800 RPM.
  9. My truck don't have OEM high idle I have never had any high idle. My Banks brake usually closes when cold to assist in warm-up but I disconnected the wire for that. What do you mean here?
  10. OK, got the adrenaline installed, had DAP set up my 7x.009 SAC injectors at 320 BAR, truck runs much smoother. Copied over DD tune from V2 article for test run and have to say its a crazy difference. Still trying to understand what everything is in the custom tuning but I'm figuring it out. Did find a boost leak at the first coupler, bubbled pretty good at 20psi, fixed that and cranked it up to 40psi and that blew the plastic cap out of my homemade boost leak tester, its tight now. Ran it down the road and easily hit 40psi of boost according to my data log, stuff happens so fast I don't have t
  11. I am receiving emails for posts but see no posts??
  12. Not sure where the rest of the posts went here but here is the question. At what point do i need head studs?
  13. So clamping the line off should stop the wastegate from functioning. Correct? So if it is my boost fooler that's fine. Im going to go ahead and order a quadzilla so i have something i can work with. In the meantime i will build me a boost leak tester and make sure i have no leaks. All my couplers and clamps are new so i think they're ok. I will check back in on this thread in a week or so and let you know how it goes. Thanks for all the suggestions.
×
×
  • Create New...