Jump to content

beans20

Silver Member
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Unskilled

Personal Information

  • Location
    Fort Benning, GA

Recent Profile Visitors

104 profile views
  1. Ok so I ordered Flux Diesel Mach 4’s and problem still persists. So now I attribute this to just timing like mentioned before. If I do my best to gear down like an auto truck, no issues truck acts fine so that’s what I’ll do. Now on to the drain back issue. I replaced the filters on my FASS pump with FASS brand filters and no more drain back. I had new Baldwin Filters on. So needless to say I’ll be sticking with FASS OE filters.
  2. Well I got the call, and all popped at 311-316 Bar. So I don’t have a clue at this point what is going on.
  3. Just waiting on a reply from @dieselautopower I sent them my injectors for testing so we shall see what the deal is. At this point that is all I can do.
  4. Vehicle: Will Category: 2nd Generation Date Added: 2020-08-07 Will
  5. Edit 3: Old crossover tubes are in, and old injectors in. Doesn’t do it a bit. Doesn’t even hint at it. A/C on hard pull in 4th or 5th or whatever and let off the throttle and press the clutch drops down like normal. Doesn’t have the power I’d like but it doesn’t go buck wild either.
  6. Ok so I took everything off and torque lines and tubes, then injectors. It still does it, but no even close to as bad as before. I’ll need to drive maybe a little farther to be sure. But with the A/C on as well still not as bad, it’s about the same with it on or off. I’ll keep a check on it and if it gets worse like before I’ll start talking with Chris at DFI to see about get the injectors popped. Edit: Still fighting a hard start and drain back issue. Let the truck cool off for an hour, went out side to see if the pump would come on. But no dice. Currently have new connector tu
  7. I will give this a shot tomorrow and report back.
  8. Nope I put the injectors in crossover tubes in, tightened down the injector hold downs then put the lines on. So would it be worth going back through loosening it up and tightening down lines first, then injector hold downs? Or just replace crossover tubes, then do lines and hold downs? Mine happened immediately following injector swap.
  9. Ok well I took it for a drive and it still does it. It’s more prominent with the A/C on. With it off it’s not nearly as bad. This time it also shut the truck off. So I don’t know if it should be this bad. A little I expect, but I don’t know fully either. Also fighting a hard start now that wasn’t there before I did injectors. The FASS is losing prime it seems and when it doesn’t have any pressure. Once the truck is running the FASS is kicking up 15 psi at the VP.
  10. Haven’t driven it yet, just did it because I needed to get a round to it anyway. I highly doubt that it will act any different, the valves weren’t out of spec maybe one or two were barely out. But nothing drastic. I will probably have my stock injectors sent in to DAP for a new set of nozzles and popped just to have a spare set of injectors laying around. I don’t think that would hurt anything.
  11. https://youtu.be/TAfizW7QQYs After verifying valve lash. Idles perfectly to me. Extremely quiet truck.
  12. Yeah I just messaged DFI to see if I can send them in to have nozzles changed to VCO and popped. 320 bar would be sufficient for them? If so I’ll see if they’ll pop them there. Thank you very much for all your help as well sir.
  13. Yep mine are SAC. the last thing I want to do is buy another set of injectors. Could do just nozzles, but don’t have any good shops I know of around my area to test pop pressures.
  14. https://youtu.be/_92Z1ruE5q0 It surges quite a bit more when the A/C is on.
×
×
  • Create New...