Jump to content

raptor 150 running real slow


Recommended Posts

ok people, lol, i have a 2001 dodge cummins with a edge comp box, air dog raptor pump and i just installed a 63mm turbo on it and this afternoon i noticed that my airdog raptor sounded really sick, slow and idling at 10 psi instead of the 20 i have it set to..... it has been bothering me cause i blew about 3 fuses today and its about 95 degrees out in the great state of texas!!! i checked everything and the batts seem good the truck starts without any problem the batts are runnig at 12.5v shut down... any ideas any one? lol:banghead:

Link to comment
Share on other sites

Okay so I pulled it off and there was diesel fuel in my motor. Guess the shafts seal went bad. Have a warranty replacement on my way :hyper:

- - - Updated - - -

This. Really has nothing to do with my raptor.......... But I just put in a s300sx3. 63 mm turbo and made me up a pvc turbo to intercooler tube and when I hit round 35 pounds mine slide right off. Would this be a boot issue or clamps?

Link to comment
Share on other sites

  • Board Of Directors

Okay so I pulled it off and there was diesel fuel in my motor. Guess the shafts seal went bad. Have a warranty replacement on my way :hyper:

- - - Updated - - -

This. Really has nothing to do with my raptor.......... But I just put in a s300sx3. 63 mm turbo and made me up a pvc turbo to intercooler tube and when I hit round 35 pounds mine slide right off. Would this be a boot issue or clamps?

Do you have to pay for shipping is all? Thank you.
Link to comment
Share on other sites

Warranty is one thing, being down for a week or better is another. Been considering ordering a second pump that has all the same fittings. Swap out would take maybe 15 minutes. Wonder if you can buy a raptor without the hoses and electrical for say a hundred bucks cheaper. The kits usually run $120 or so if bought separate.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

This. Really has nothing to do with my raptor.......... But I just put in a s300sx3. 63 mm turbo and made me up a pvc turbo to intercooler tube and when I hit round 35 pounds mine slide right off. Would this be a boot issue or clamps?

PVC? I know its rated for some good psi, but not the heat and pressure cycles...
Link to comment
Share on other sites

Warranty is one thing, being down for a week or better is another. Been considering ordering a second pump that has all the same fittings. Swap out would take maybe 15 minutes. Wonder if you can buy a raptor without the hoses and electrical for say a hundred bucks cheaper. The kits usually run $120 or so if bought separate.

I have my oem carter pump for just that purpose. I carry it with me anytime I venture far from home and can have it installed and running in about 15 minutes. No it will not put out the pressure of an aftermarket pump but it will allow me to nurse it on home (or wherever Im headed) and then deal with the issue. Beats spending several hundred dollars on a spare pump that will more than likely fall out of warranty sitting on the shelf collecting dust :wink:
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...