• Announcements

    • Mopar1973Man

      Quadzilla Tunes   06/12/2017

      QUADZILLA TUNE REPOSITORY - There is now a Quadzilla tune download area. When you submit a tune file to the download area it will automatically create a forum topic that allows discussion of your tune. So export your tune and upload it to the site. Then we all can help out in building better tunes. Check it out gang...
    • Mopar1973Man

      911 Support Group   06/22/2017

      Hey Gang, I've got the 911 support group database back up and running once again. It's listed in the 911 support category. It will allow members to list their contact information and location so other have a listed of members to call upon in the time of need. So if you wish to support other member please stop by and add your listing into the database. https://mopar1973man.com/cummins/911-support.html/contacts/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

guesswho512

Database Error

17 posts in this topic

keep getting Database Error pages around 8.30 tonightwinxp64 sp2,firefox 3.6.12if i refresh 15-30 times it will load the pagepost-98-138698173132_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

:banghead:This is the only thread it would let me open so I guess im having problems too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here along with the whole site being super slow ever since the last upgrade. Not an occasional thing either it has been everytime I have checked in since the upgrade. I Never had any issues before the upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on the phone to the provider right now and get this fixed... :mad:

--- Update to the previous post...

Well I went back through and check the database for problems and nothing unusual found... But it acts like the MySQL server is booged down so bad it not responding in a timely manner... :shrug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

problem is back at around 6.15 this morning

Share this post


Link to post
Share on other sites

Really bad now... :mad:

--- Update to the previous post...

Well I got 2 more phone calls to my provider and see about fixing this issue... But this last phone call they admitted to having issues with the MySQL database and I'm really hoping that it gets fixed soon...:pray:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Next time you guys get a database error RIGHT click on the page and select 'view page source'. Scroll to the bottom of the page and there SHOULD an error number. Copy that number and let Mopar1973man know what it is. It will go a long way to help correct the issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here you go TerryC post-2-138698173259_thumb.jpg

<!--Database error in vBulletin : mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Unknown MySQL server host 'mopar73forum.db.2694066.hostedresource.com' (2)/home/content/66/2694066/html/forum/includes/class_core.php on line 314 MySQL Error   : Error Number  : Request Date  : Saturday, December 4th 2010 @ 09:50:09 AMError Date    : Saturday, December 4th 2010 @ 09:50:09 AMScript        : http://forum.mopar1973man.com/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_PostReferrer      : http://forum.mopar1973man.com/threads/3127-UpdateIP Address    : 70.101.147.231Username      : Classname     : vB_DatabaseMySQL Version : -->
It's like the server is not there?! :shrug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been getting the above about every other time I try to get here. Tried the trick above that and it couldn't find a code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am thinking that this is where your problem lies:

mopar73forum.db.2694066.hostedresource.com

Now to convince the right people.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

This thing has been flawless the last 2 days. Is anyone else still seeing issues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This thing has been flawless the last 2 days. Is anyone else still seeing issues?

Been working good for me last couple days also.:woot:

Share this post


Link to post
Share on other sites